Uslovi i prava korišćenja

Korišćenjem sadržaja www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portala koji je u vlasništvu Nacionalne službe za zapošljavanje, korisnici prihvataju uslove korišćenja istog.

Smatra se da su korisnici www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portala upoznati sa uslovima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Korisnici besplatno koriste sadržaje www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portala, a pristup portalu je dozvoljen osobama bilo kog uzrasta.

Ni jedan deo www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe. Korisnici se obavezuju da na www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portal neće stavljati vulgarne, uvredljive, diskriminišuće ili bilo kakve druge sadržaje koji mogu vređati osećanja drugih posetilaca. Takvi sadržaji će biti uklonjeni. Poslodavci podatke o tražiocima zaposlenja, koji su im dostupni na portalu, mogu koristiti samo u cilju informisanja i radnog angažovanja ovih lica.

www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, kao i sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na druge stranice.

www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portal sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Svi sadržaji www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portala koriste se na vlastitu odgovornost i Nacionalna služba za zapošljavanje se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaj ove web stranice (grafičke oznake, tekstovi, foto, video i audio materijali, baze podataka, programerski kod) autorsko je pravo koje pripada Nacionalnoj službi za zapošljavanje, ili je ustupljeno Nacionalnoj službi za zapošljavanje, a u vlasništvu je trećih lica. Svaka povreda navedenih prava, bilo namerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uslova korišćenja materijala sa Internet stranica i podleže materijalnom i krivičnom gonjenju. Materijali nastali i primljeni od korisnika, predstavljaju svojinu tih korisnika. Slanjem materijala, korisnik ovlašćuje Nacionalnu službu za zapošljavanje da može odrediti svrhu i upotrebljavati materijal bez ograničenja, pridržavajući se propisa kojima se reguliše zaštita podataka o ličnosti.

Preuzimanje sadržaja vesti, najava, saopštenja i drugih informacija sawww.nsz-sajamzaposljavanja.rs portala namenjenih tražiocima zaposlenja, poslodavcima i ostalim korisnicima je dozvoljeno uz navođenje izvora.

www.nsz-sajamzaposljavanja.rs portal omogućava linkove na druge web stranice. Linkovi se objavljuju u dobroj nameri, u cilju potpunijeg informisanja korisnika. Za sadržaje prezentacija kojima se preko linka pristupa, ovaj portal nije odgovoran.

Nacionalna služba za zapošljavanje štiti privatnost korisnika portala. Nacionalna služba za zapošljavanje se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika.

Nacionalna služba za zapošljavanje može prikupljati određene podatke o korisnicima portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Nacionalna služba za zapošljavanje može koristiti za vlastitu evidenciju, odnosno istraživanja.

Nacionalna služba se obavezuje da će prikupljene podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena i druge lične podatke, koristiti u praćenju aktivnih mera zapošljavanja i da ih, bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika, neće ustupati trećim licima, osim u slučajevima predviđenim prinudnim normama.

Nacionalna služba za zapošljavanje zadržava pravo izmene, ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.